Är det nu det vänder ?


Jorå. Frost fortsätter... fast ungen äter på eget initiativ.  Utan morsanshow med nycklar småplock och fixtrix. Först åt ungen en portion gröt pimpad med grädde med iver. Och när jag plockade undan en tallrik från barnrummet sken Hjalle upp och började glädjeskratta så vi gick och fyllde en tallrik med makaroner och rökt skinka.  Jamen VA??!! 

Nu är det bara några få dagar kvar till barnet börjar föris. Måndag rättare sagt. Den här sista månaden fylld av lek blev inte av. Josefin och Bo. Anna-Maja och Myran. Gaaaah. Vi gick visst på kompisrehab. 

Syja. Hoppas på kyrkis imorgon.  
| |
#1 - - Maria :

Maten är ett evigt aber tycker jag. Här äts knappt nånting och i samråd med bvc i nya staden brer vi på ett nytt lager smör när det första är bortslickat eftersom herrn inte äter särskilt mycket. Byxorna sitter knappt uppe, borde skaffa hängslen =/ har du nå tips på säkra kort, alltså mat som Hjalle alltid äter? Mina ess i rockärmen har slutat fungera.

Svar: Tips som oftast fungerar här hemma: har alltid färdigkokta makaroner i kylskåp. äter kalla! Färdigstrimmlad rökt skinka. Risifrutti! Stekt korv. Svarta bönor uppvärmda med vitlök rapsolja och timjan. Mangoyoghurt, stekt blodpudding med keso och lingonsylt. äts inte detta ger jag gröt som tydligen fungerar igen. Har dock gått tillbaka till gröten för 6 månader. Den äts gärna. Tips på byxor som sitter bra och
är billiga är Lindex 3 för två med sjukt bra mudd. så även om de hasar ner lite i midjan åker de inte ner över fötterna! kram till dig !
vingelkantig.blogg.se

Upp